ROSIER EXECUTIVE SEARCH
Machteld Rosier startte haar onderneming in 2002 na ruim vier jaar met veel plezier alle facetten van het executive search vak te hebben ervaren bij Berenschot Search in Utrecht. In de sectoren Bouw, Wonen, Water, Ruimte, Mobiliteit en Milieu ligt haar expertise. Ervaring in de gebouwde omgeving deed zij op toen zij gedurende vijf jaar actief was voor een coördinatiecentrum voor de Nederlandse Bouwwereld in Gouda.
Haar specialisme is voortvarend invulling geven aan functies waarvoor ervaren kandidaten schaars zijn. Een belangrijk uitgangspunt voor de opdrachten vormt haar uitgebreide netwerk.
Zij bemiddelt bij vakspecialistische-, advies-, management- en directiefuncties. Het salarisniveau van deze functies ligt tussen de € 50.000 en € 150.000 bruto op jaarbasis.

Belangrijke succesfactor is de intensieve en persoonlijke aandacht voor opdrachtgever én kandidaat. Betrokkenheid, inlevingsvermogen en flexibiliteit spelen daarbij een rol. Machteld is sterk in het enthousiasmeren van kandidaten waarbij zij gespitst is op zorgvuldigheid en discretie.

BUREAUPROFIEL